Om mig

Min akademiska grund är teknikprogrammet på gymnasiet, Bärgningsgruppbefäl under värnpliktstiden vid Försvarsmaktens Tekniska Skola i Halmstad samt Högskoleingenjör i maskinteknik vid Linköpings tekniska högskola.


Parallellt med detta så har praktiskt arbete varit en stor del av vardagen. Till en början inom jord- och skogsbruk men på senare år allt mer inom entreprenadbranschen. Mitt stora intresse för maskiner av alla de slag har motiverat till en rad olika förarbevis och körkort.


Att bygga egna redskap och fordon har alltid legat nära till hands. Spänningen i att klura, skapa och sedan testa om det fungerar är en stor källa till kunskap. Idag har jag en egen liten mekanisk verkstad som är full av möjligheter. Erfarenheter man får som konstruktör på ett större företag har gett mig inblick i hur produkter kan se ut för att man seriemässigt ska lyckas bygga maskiner.E. Dahls Maskintjänst              tel. 073-822 63 10              E-post. info@edmaskin.se              Adress: Kulltorp Östergård, 599 94 Ödeshög